Štadión v Mouscron oplotený plotom Nylofor

Trojmetrové panely Nylofor 3-M zabezpečujú atletické a dostihové preteky

Spoločnosť, ktorá je fit
Oplotenie NyloforMouscron je malé flámske mesto, ktoré sa nachádza 10 km od francúzskeho Lille. Aj keď tu žije len 52 000 ľudí, mesto sa môže pochváliť futbalovým štadiónom, atletickým štadiónom a jazdeckým centrom. Aby bola zaistená bezpečnosť ľudí, ktorí tu športujú, mestské autority sa rozhodli tieto športové infraštruktúry pevne oplotiť.

Dlhé oplotenie
Celkový obvod plochy určenej na oplotenie bol 1300 m. Preto bolo rozhodnuté o použití panelov neštandardnej dĺžky. Okrem panelov Nylofor 3D dlhých 2,5 m boli použité tiež panely Nylofor 3-M dlhé 3 m. Tieto 2 m vysoké panely boli nainštalované na oceľové stĺpiky Bekafix s použitím kovových fixátorov. Dlhšie panely navyše znížili náklady na oplotenie tým, že mohlo byť použitých menej stĺpikov.

Plot vhodný pre športovcov
Do priestorov atletických a jazdeckých tratí je možné vstúpiť trinástimi jednokrídlovými a dvojkrídlovými bránami s panelovou výplňou Nylofor. Tieto brány sa vďaka svojmu tvaru perfektne hodia k celému plotu. Všetky časti (panely, stĺpiky, brány) sú prevedené v modernej a elegantnej šedej antracitovej farbe (BF7016M) podľa dizajnu architekta Desneulina.

Čítajte viacPanely Nylofor 2D okolo ihriska v Zoppole