Spoločnosť Betafence oplotila taliansku vinicu

Moderná budova Natale Verga v Lombardii je oplotená pevným oplotením Nylofor 2D

Moderná história

talianska vinicaVinica Natale Vega, ktorá bola založená v roku 1895, sa statočne hlási k modernosti. 6. septembra 2013 bola oficiálne otvorená nová budova s plochou 30 000 m2 – zmes odvážnych tvarov a architektonickej vážnosti. Presklené plochy vytvárajú hru svetla na dlhých radoch trblietavých kadí, ktoré môžu pojať až 40 000 hektolitrov vína.

Slávne vína sú teraz v bezpečí

Tajné receptúry vín sú teraz v úplnom bezpečí, pretože budova je obklopená pevným panelovým systémom Nylofor 2D. Jeho sila je garantovaná dvojitými horizontálnymi drôtmi a hrubými vertikálnymi drôtmi. Panely vysoké 1,43 metra boli nainštalované na obdĺžnikových stĺpikoch so základovými doskami namontovanými na betónových základoch.

Tradícia hľadiaca do budúcnosti

Natale Verga je spoločnosť so storočnou históriou, remeslom a rodinnou tradíciou, zároveň ale stále pripravená na nové výzvy a inovácie do budúcnosti. Teraz je budova excelentnou kombináciou použiteľnosti a estetiky. Zvonku priťahuje pozornosť ako svojimi veľkými modulárnymi oknami, tak aj kontrastom šedých a hrdzavých farieb. Interiér je vybavený technologicky zdokonaleným zariadením, okrem iného tiež automatizovanými linkami na plnenie fliaš, ktoré zaisťujú produkciu 25 tisíc tradičných fliaš za hodinu a 2 tisíc 3-5 litrových fliaš.