Bezpečnosť na hromadných akciách – bariéry a bezpečnostné panely

Potrebujete zabezpečiť veľkú udalosť? Využite obľúbený dočasný panelový systém Tempofor


Udalosti s obrovským počtom účastníkov si vyžadujú špecifickú ochranu a bezpečnosť, za účelom poskytnúť verejný poriadok.

Jedným z kľúčových prvkov pre hromadné akcie je použitie vysoko kvalitných bariér a panelových systémov, ktoré uľahčujú ľuďom navigáciu, zabraňujú účastníkom prístup do zakázaných zón a v prípade paniky, umožňujú bezpečnú evakuáciu.

Prenosné bariéry

Perfektnou bariérou na oddelenie účastníkov podujatia od hudobného stageu alebo od športovej súťaže je mobilný systém Tempofor C. Tento panelový systém vyrobený z profilov, ktoré sú zvárané a následne žiarovo pozinkované. Vďaka tomu je oplotenie odolné voči poveternostným podmienkam a vydrží mnohonásobné použitie.

Predíďte nepríjemnostiam

Oplotenie navrhnuté z bariér Tempofor nielen vytýči oblasť určenú pre návštevníkov, ale aj zastaví tlačiaci sa dav pod stageom napr. na rockovom koncerte. Práve na takéto udalosti je najvhodnejší Tempofor C4, odolná bariéra ktorú možno zložiť a pohodlne uskladniť po koncerte.

Usmernite tlačiacei sa dav

Pre zaistenie terénu pred tlačiacim sa davom môžete využiť bariéry Tempofor C1 a C2 Medium (obe verzie sú navrhnuté na usmernenie chodcov) a najmä Tempofor C2, vyplnený 19 vertikálnymi rúrkami, vybavený špeciálnym spojovacím systémom, ktorý znemožňuje plot zdvihnúť. Bariéry C2 Combi môžu byť navrhnuté tak, aby slúžili ako efektívny systém kontroly prístupu a monitorovania davov pri vchode do areálu, kde sa daná akcia koná.

Panely Tempofor pre mnoho príležitostí

Počas športových udalostí s vyšším rizikom je bezpečnosť najvyššia priorita napríklad za účelom zastavenia rozhnevaných fanúšikov. Panely Tempofor F “antic limb” s tuhou konštrukciou a maličkými okami efektívne zabraňujú prelezeniu. Pre akcie ktoré si nevyžadujú prísny dohľad sú najvhodnejšie panely Tempofor F. Miesta, ktoré vyžadujú ochranu pred neoprávnenými osobami využijú panely Tempofor B vyrobené z žiarovo pozinkovaných oceľových rámov vyplnených lichobežníkovým plechom.

Prenosné turnikety a posuvné brány

Dočasné oplotenie využívané na hromadných akciách môže byť doplnené mobilnými turniketmi Tempofor (C5 alebo C2 Combi). Systémy Tempofor sú dodávané  so špecializovanými, posuvnými bránami tuhej konštrukcie na základe bránach Egidia naplnenými panelmi Nylofor 3D.

Mobilné a tuhé

Systémy Tempofor sú nielen spoľahlivé, ale aj jednoducho zmontovateľné, mobilné a skladné. Vďaka vysokej kvalite zhotovenia a odolnosti voči korózií, sú vhodné na niekoľkonásobné použitie na mnoho rokov dopredu.