Štyri rôzne panelové systémy v chorvátskom aquaparku

Novootvorený vodný park v Šibeniku je zabezpečený vysokokvalitnými panelmi Securifor

Viac ako 2 kilometre oplotenia

„Táto úžasná cesta” – hovorí Betafence Sales Manager pre Chorvátsko – „začala koncom roka 2012. Spoločnosť Solaris sa rozhodla vybudovať rozľahlý rekreačný komplex v meste Šibenik na Dalmátskom pobreží pozostávajúci z niekoľkých hotelov, bazénov a športovísk. Do dnešného dňa sme komplex vybavili viac ako 2000 metrami panelov rôzneho druhu.”

Vonku – pevný Securifor

Návštevník aqauparku Solaris Beach Resort si musí zakúpiť vstupenku. Z toho dôvodu je potrebné chrániť komplex pred čiernymi pasažiermi. Vysoký systém Securifor 2D je vhodný práve na tento účel. 2,4 metra vysoké panely boli nainštalované v celkovej dĺžke 200 metrov na stĺpikoch Bekafix Super. Úzka sieť panelov Securifor zabraňuje prelezeniu plotu a zároveň ostáva plot priehľadný, čím nezabraňuje v monitorovaní terénu.

Panely Barofor ako vnútorné oplotenie

Aquapark Solaris sa rozkladá na pomerne rozľahlom území. Rôzne zariadenia musia byť oddelené od ostatných. Ako najvhodnejšie riešenie sme vybrali panelový systém Barofor Deco. 1,5 metra vysoké panely boli nainštalované v celkovej dĺžke 260 metrov.

Bekasport okolo športovísk

Ploty okolo bazénov, basketbalových a futbalových ihrísk by mali byť pevné. Bekasport zároveň aj redukuje hluk od nárazov lôpt. Hoteloví hostia tak nie sú ničím vyrušovaní. Panely Nylofor 2D Super s dvojitým horizontálnym drôtom boli nainštalované na obdĺžnikových stĺpikoch so špeciálnou neoprénovou výplňou, ktorá znižuje hladinu hluku. 4 metre vysoké panely boli postavené do dĺžky 230 metrov. Okrem toho bolo vztýčených ďalších 240 metrov panelov Securifor 2D okolo tenisových kurtov. 3 metre vysoké panely boli nainštalované na stĺpiky Bekafix.

Panely Zenturo prepletené ružami

Najdlhší plot – 1180 metrov – bol vztýčený okolo rekreačného komplexu. Pozostáva z 2 metre vysokých panelov Zenturo Super na obdĺžnikových stĺpikoch. Tieto panely sú vyrobené z alternatívne zváraných drôtov, ktoré vytvárajú sieťku v dvoch rozmeroch (100×50 a 50×50 mm). Tento unikátny dizajn je doplnený červenými ružami ovinutými okolo plotu.