Rímsku škôlku chráni plot Palladio

Elegantné panely v čiernej farbe chránia talianske deti

Kľúčová je bezpečnosť

Taliansko nemá žiadne nariadenia týkajúce sa oplotenia budov a priestranstiev pre deti.

Základné podmienky sú ale každému známe:

–          plot nesmie mať žiadne ostré prvky, ktoré môže deti zraniť

–          konštrukcia plotu má deti odrádzať od preliezania

–          vzdialenosť medzi vertikálnymi profilmi (drôtmi) má byť natoľko malá, aby medzi ne deti nemohli prestrčiť hlavu

Všetky tieto podmienky spĺňa panelový systém Palladio.

Nezabúdame ani na estetiku

Na ihriskách a v škôlkach trávia deti niekoľko hodín každý deň. Bezpečnosť je samozrejme na prvom mieste, ale aj vzhľad a vkus hrajú dôležitú rolu. Pekné ploty nielen pretvárajú okolie na krajšie miesto ale aj učia detí dodržiavať poriadok a vnímať krásu okolia. Nová rada talianskych panelov Palladio spája bezpečnosť, okrúhle tvary a estetický a štýlový dizajn.

Bezpečná a pekná súkromná škôlka

Pomerne rozľahlé ihrisko okolo súkromnej škôlky v Ríme je oplotené panelovým systémom Palladio. Panely v čiernej farbe RAL 9005 boli nainštalované na obdĺžnikové stĺpiky. Niektoré stĺpiky sú vybavené kovovými podnožkami a pripevnené na betónové steny. Vstupy do ihriska sú zabezpečené dvoma Palladio bránami s oceľovými doskami namaľovanými v svetlo drevenej farbe. Celkovo 60 sme nainštalovali 60 metrov plota.

Panelový systém Palladio

Palladio systém bol navrhnutý a patentovaný na oddelení Betafence v Tortorete a tento rok bol uvedený na talianskom trhu. Pozostáva z panelov širokých 2 metre. Výška môže mať 3 rozmery – (0,96 – 1,16 – 1,46 m) a stĺpiky dodávame taktiež v 3 výškach (1,5 – 1,7 – 2,0 m). Súčasťou systému sú aj krídlové brány, klasické (šírka 1,36 m) alebo dvojité (3,45 m). Druhou možnosťou sú posuvné brány s priechodom 3, 4 alebo až 5,5 m. Celý systém štandardne vyrábame v dvoch farbách: čiernej a sivej.