Populárne spôsoby oplotenia továrni a skladov

Pracujete práve na projekte, kde navrhujete oplotenie pre továreň alebo sklad? Inšpirujte sa systémami Betafence, ktoré sa osvedčili po celom svete.


Pre zabezpečenie zariadení, ktoré vyžadujú vysokú úroveň ochrany ako továrne a sklady sa priemyselné panelové systémy Nylofor preukázali ako úspešné riešenie. V závislosti na očakávaniach klienta, jeho rozpočte a časových možnostiach určených na inštaláciu oplotenia sa núka druhov panelov z rady Nylofor.

Tvrdé drôty a odolné panely

Ťažké zvárané panely Nylofor 2D a 2D Super z hrubých drôtov, vystužené dvojitými horizontálnymi drôtmi hrubého priemeru perfektne slúžia na zabezpečenie továrne v Gdaňsku alebo Stihl v Tarnowe Podgornom. Obdĺžnikové, vertikálne oká zabraňujú prelezeniu plota. Pre ešte vyššiu bezpečnosť sú určené stĺpiky s ohnutými ramenami, ktoré sú maximálne náročné na prelezenie.

3D panely

Ďalším osvedčeným a populárnym riešením na zabezpečenie továrni a skladov je panelový systém Nylofor 3D. Podobne ako Nylofor 2D a 2D Super, aj tento systém zaisťuje vysokú bezpečnosť oplotených pozemkov. Na rozdiel od nich,  sa panely Nylofor 3D vyznačujú charakteristickým 3D ohybom, vďaka ktorému sú panely elegantnejšie. Aj kvôli ich industriálnemu charakteru sú zaujímavým dizajnovým prvkom oblasti, ktorú zabezpečujú.

Dizajn v súlade s korporátnou identitou

Panely Nylofor 2D, 2D Super a Nylofor 3D sú rovnako populárne ako v pozinkovanom prevedení, tak aj vo verzii s práškovým nástrekom. Pôvodná – ekonomická verzia zdôrazňuje industriálny vzhľad oplotenia. Druhá – viac elegantná, zvýrazňuje prestíž spoločnosti a môže ladiť s korporátnou identitou. Príkladom takéhoto oplotenia možno nájsť v továrni Nestlé v Koziegłowy, kde sú panely Nylofor 3D vo farbách Nestle. Alebo panely benzínovej pumpy Aquanet v Poznani, ktoré sú v modrej farbe odkazujú ako na firemné farby, tak aj na vodu ako symbol spoločnosti. Panely na objednávku sú dostupné vo všetkých  RAL farbách. Je však potrebné pripomenúť, že aj keď obe verzie zaručujú dlhodobú ochranu proti korózii, vysoko kvalitný polyesterový povlak na vopred pripravený povrch predlžuje komfort používania oplotenia bez nutnosti pravidelnej údržby.

Nízko rozpočtové riešenie pre oplotenie rozľahlých pozemkov

Na zabezpečenie rozľahlých priemyselných oblastí je najpoužívanejší Nylofor 3D Pro XL s ťažkými zváranými panelmi. Vďaka nadštandardnej dĺžke panelov (3 m) budete potrebovať menej kusov na oplotenie pozemku. Montáž oplotenie s použitím menšieho počtu stĺpikov a doplnkov tak bude ešte rýchlejšia a jednoduchšia.

Priemyselné vjazdové brány

Všetky panely Nylofor sú doplnené pevnou posuvnou (s konzolou alebo na koľajniciach) alebo krídlovou bránou Robusta alebo Egidia HD. Tieto typy brán sú odolné voči poveternostným vplyvom, rovnako ako nepočetným cyklom otvorenia a zatvorenia v priebehu dňa.